Werkwijze

Mochten wij uw interesse hebben gewekt dan kunt u contact met ons opnemen middels het contactformulier. Hier kunt u uw persoonlijke gegevens vermelden en wij zullen vervolgens contact met u opnemen en u verder informeren over de gang van zaken.

In de praktijk zal het erop neer gaan komen dat de shuttermonteur in samenspraak met u een passend moment zal zien te vinden om een inmeetafspraak te plannen. Tijdens dit bezoek zal de shuttermonteur u uitgebreid informeren over de oneindige mogelijkheden die onze shutters u kunnen bieden, wij verwerken zijn bevindingen voor u netjes in een overzichtelijke offerte zodat u weet waar u aan toe bent. U kunt dan alles op uw gemak nog eens goed op u in laten werken en mocht u akkoord gaan met deze offerte dan zullen wij uw bestelling in productie laten gaan. Inmeten en monteren heeft geen meerprijs en zit reeds bij de prijs inbegrepen.

Wanneer uw bestelling bij ons is binnen gekomen zullen wij contact met u opnemen voor het plannen van een montageafspraak. U dient rekening te houden met een levertijd van ca. 12 weken.

De shuttermonteur zal vervolgens de shutters kundig monteren en na afloop met u de geplaatste shutters nalopen en u verder informeren op het gebied van bediening en onderhoud. Dit alles om te garanderen dat u jarenlang woonplezier zult ervaren van uw shutters.